Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vabilo v program Psihosocialne rehabilitacije v apartmaje Polynesia pri Umagu od 5.7.- 12.7.2021

Spoštovani člani na temelju sklepa sekretariata DLS Vas vabimo v program Psihosocialne rehabilitacije v apartmaje Poynesia pri Umagu od 5.7.-12.7.2021 in prosimo za čimprejšnjo prijavo preko interneta. Pri tem poudarjamo, da je vabilo predvsem informativne narave in ima vsaj dve veliki pomanjkljivosti. Prva je, da ta trenutek ne vemo kakšne pogoje bosta postavili Slovenija in Hrvaška za prestop meje. Zavedamo se, da bi pogoj kakšnega certifikata, ki bi od udeleženca terjal plačilo npr. 100 eur temeljito spremenil celotno ceno udeležbe. Druga je, da spričo neurejenih razmer na FIHU še vedno nimamo podpisane pogodbe, ki bi vsaj približno določala pogoje izvedbe vseh programov DLS, ne samo Psihosocialne rehabilitacije. Zato lahko višino kotizacije ocenimo zgolj na predpostavkah. Vabilo ima zato povsem informativni namen, če ne bo dovolj prijavljenih kandidatov sploh ne bomo začeli nadaljnjih pogovorov s ponudnikom, ki seveda najprej želi vedeti vsaj okvirno število potencialnih udeležencev. Zato Vas prosimo za čimprejšnjo prijavo preko naše internetne strani.

 

Okvirna cena obsega polpenzion in nastanitev v 3 sobnih apartmajih po neto ceni (znesek, ki ga društvo plača ponudniku):

 

- neto cena na dan če so v apartmaju 3 osebe 36 eur
- neto cena na dan če sta v apartmaju 2 osebi 46 eur
- neto cena na dan če je v apartmaju 1 oseba 76 eur

 

 

Cene so primerljive z lanskimi in če bodo sredstva, ki jih bo FIHO namenil temu programu približno podobna lanskim lahko računate s procentualno podobno kotizacijo kot lani.Prosimo Vas za čimprejšnjo prijavo. Prijava: na spletni strani v menuju izberite postavko Prijavnice in nato zavihek Psihosocialna rehabilitacija. Za dodatne potrebne informacije pokličite v času uradnih ur tel. : 436 03 58 ga. Marijo Tomšič.

 
Za sekretariat DLS:
 
Ivan Košak