Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jotr

 

Aplikacijo Jotr je razvil Marcel Vojtkovszky. Aplikacija nadomesti tablico "piši/briši" tako ,da enostavno pišemo s prstom po ekranu telefona in tablice.

 

 

Program ima tako "dnevni " kot tudi "nočni " način pisanja, kar pomeni, da aplikacijo lahko  uporabljamo tudi ponoči. Aplikacijo Jotr lahko na mobilno napravo prenesemo preko trgovine Google Play ,ki se nahaja na povezavi  https://play.google.com/store/search?q=jotr .

 

 
00:00

Kratek opis:

Mini galerija aplikacije Jotr predstavlja osnovne funkcije ,ki jih mobilna aplikacija premore. V programu Jotr  lahko med drugim pišemo  v ""dnevnem"  kot tudi v "nočnem" načinu , izbiramo širino pisanja in svoja sporočila delimo z ostalimi preko elektronske pošte.

DLS Galerija

 

DLS Galerija je mobilna aplikacija osnovana na operacijskem sistemu Android. Namen aplikacija, spodbujati zdrav način življeja in aktiven življenski slog. DLS  Galerija je namenjena tako laringekotmiranim osebam, kot tudi njihovim svojcem in prijateljem Društva laringektomiranih Slovenije.

 

 

 

 
00:00

DLS Blog

 

Mobilna aplikacija DLS Blog je namenjena objavi prispevkov strokovnih sodelavcev, članov in podpornih članov  z namenom izboljšati kakovost življenja in izboljšati osveščenost glede postopka same  rehabilitacije po izvedbi laringektomije .

 
00:00

Kratek opis:

Aplikacije DLS Blog je namenjena objavi prispevkov strokovnih sodelavcev, članov in podpornih članov z namenom izboljšati kakovost življenja in izboljšati osveščenost glede postopka same rehabilitacije po izvedbi laringektomije.

 

Za uporabo pretvornika teksta v govor priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome

 
00:00

Video posnetek prikazuje kratek primer uporabe pretvornika teksta v govor.

Error | Društvo laringektomiranih Slovenije

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.