Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
1 post / 0 new
admin
admin's picture
Vabilo na pohod okrog Ljubljane

Vabilo na pohod okoli Ljubljane 2016

 

 

Kot je že tradicija se bomo tudi letos udeležili pohoda » Ob žici okupirane Ljubljane«, ki bo v soboto 7. maja 2016.

Nekateri se podamo na celotno pot okoli Ljubljane, ki je dolga okoli 35 km in je sestavljena iz 8 etap, na katerih so kontrolne točke, kjer lahko vsak pohodnik dobi žig v svoj pohodni kartonček.Ostali pa se odpravijo na 8.km lahkega pohoda čez Golovec do gostičša na Livadi.


 

Zbirališče za to pot je na Fužinah od 8. do 8.30 ure pri gostilni Babnik na Trpinčevi 78. Gostilna se nahaja tik ob fužinskem mostu čez Ljubljanico. Kdor se bo pripeljal z mestnim avtobusom, naj se pripelje z št. 20 Fužine do končne postaje, nato pa prečka most čez Ljubljanico.Od gostilne Babnik se po Poti prijateljstva usmerimo proti Spodnji Hrušici, prečkamo Golovec, pri gostilni Jesih prečkamo Dolenjsko cesto in se mimo naselja Ilovica usmerimo proti gostišču Livada, ki se nahaja ob sotočju Ljubljanice in Malega grabna.Tu se bomo osvežili in podprli s toplo malico ( za to bo poskrbelo društvo) in se ob Ljubljanici usmerili na Prešernov trg, kjer bo v organizaciji Mesta Ljubljane od 10. do 13. ure potekala kulturno – zabavna prireditev.

 

Prijavite se v čim večjem številu na sedež DLS 01 436 03 58 ali na 031 885 557 M.Tomšič, do srede 4.maja 2016.Vsi udeleženci sodelujejo na POHODU 2016 na lastno odgovornost.

Priporočamo vam, da se pravočasno kondicijsko pripravite.

Vabljeni vsi prijatelji hoje.

                                                                                       

Za PK-Ljubljana: M. Tomšič